PlastiService Group


Plastiservice
is gespecialiseerd in de distributie en de bewerking van kunststof voor de industrie. Opdat we een optimale service kunnen bieden heeft Plastiservice een netwerk ontwikkeld doorheen België en Frankrijk van verschillende filialen die halffabricaten stockeren, verzagen, bewerken en de plaatselijke verdeling van deze producten verzorgen.


Plastiservice is gespecialiseerd in bewerkte onderdelen in technische kunststoffen voor de industrie. De bewerking van kunststof vereist een specifieke know-how. Onze machines zijn aangepast aan de bewerking van kunststoffen opdat we een optimale afwerking kunnen bieden.
 
Onze ervaring binnen het CNC draaien en frezen geeft ons de kans oplossingen op maat te bieden voor bewerkte onderdelen, zowel voor standaard applicaties als voor het realiseren van afgewerkte artikels, prototypes, en dit zowel voor groot als klein seriewerk. 

Dankzij onze 10 vestigingen staan we altijd dicht bij onze klanten. Deze nabijheid geeft ons de mogelijkheid een gepersonaliseerd contact te onderhouden en op heel kort termijn te handelen.

19/06/2017

Nieuwe Plastiservice vestiging.

Plastiservice staat niet stil: een nieuwe vestiging is een feit. Lees meer ...

31/03/2016

Adreswijziging van onze vestiging in Orléans.

Lees meer ...